PSZ ’t Druivelaartje (VVE)

Schoollocatie: De Schakel Donken
Adres: Muntersdonk 11
Postcode en Plaats: 7326 BD Apeldoorn
Website school: www.kbsdeschakel.nl
Onderdeel van: www.veluwsescholengroep.nl
LRK-nummer: 177811341

Bij peuterspeelzaal ‘t Druivelaartje wordt een veilige, stimulerende en uitdagende omgeving gecreëerd voor peuters van 2-4 jaar. De peuterspeelzaal is een ideale voorbereiding op de basisschool.
Peuterspeelzaal ‘t Druivelaartje is een VVE locatie en is gevestigd in basisschool De Schakel.

Peuterspeelzaal ’t Druivelaartje werkt met Startblokken, een educatieve methode voor jonge kinderen. De methode richt zich op de brede ontwikkeling van kinderen, met speciale aandacht voor de taalontwikkeling.
Kinderen kunnen bij ‘t Druivelaartje terecht vanaf de leeftijd van 2 jaar en stromen door vanaf hun 4e jaar naar de basisschool.
Er is een samenwerkingsverband met basisschool De Schakel in de vorm van samen thematisch werken.

maandagochtend: 8.30-12.00 uur
woensdagochtend: 8.30-12.00 uur
donderdagochtend: 8.30-12.00 uur

Pedagogisch werkplan:

Inspectierapport:
28 mei 2019
20 juni 2018
20 juni 2018 (onderzoek voor registratie)

Pedagogisch beleidsplan locaties STPGA 2015